Aktuellt

Se nyhetsbrevsarkiv längre ner.

Hundföretagarpris 2023

Den 20 september det dags att nominera företag i årets hundföretagarpriser 2023. Börja klura redan nu.

2022 vann tre företag priser. Hela 700 röstade i de tre kategorierna. Otroligt roligt! Vinnare blev…
⭐️ I kategorin Årets företag 2022: Larsgårdens Hundpensionat & Dagis
⭐️ I kategorin Årets nykomling 2022: Tassa Tillsammans
⭐️ I kategorin Årets inspiratör 2022: Lilly & Gänget

Stort grattis!

Medlemsundersökning 2022

Föreningen genomför en medlemsundersökning för att se hur våra medlemmars verksamheter ser ut, vad ni behöver hjälp med och hur föreningen bäst kan stötta er med det. Här hittar du en sammanställning av den senaste undersökningen.

Snart kommer sammanfattningen av medlemsundersökningen 2023.

Nyhetsbrev

Då och då skickar styrelsen, via mail, ut ett nyhetsbrev till alla medlemmar. Detta görs för att få en nära och snabb kontakt mellan styrelsen och er medlemmar och för att medlemmarna kontinuerligt hålls uppdaterade om styrelsens arbete för att göra Sveriges Hundföretagare och dess medlemmar mer synliga och andra projekt som vi driver.

Nyhetsbrev juli 2023

I detta nyhetsbrev hittar du information från styrelsen, vår medlemsenkät, grymma rabatter, en inspirerande företagsintervju, information om yrkestitlar, med mera.

Läs mer

Nyhetsbrev maj 2023

I detta nyhetsbrev hittar du rabatter och ett erbjudande om en ny spännande form av företagsstöd från styrelsen. Du kan såklart också läsa om kommande händelser i föreningen och nyheter bakom kulisserna.

Läs mer

Nyhetsbrev februari 2023

I detta nyhetsbrev hittar du påminnelse om årsmötet, nya rabatter, ett samarbetserbjudande som går ut 3 mars och en massa annat.

Läs mer

Nyhetsbrev januari 2023 – Kallelse till årsmötet

I detta nyhetsbrev hittar du, förutom kallelse till årsmötet, även lite annat smått och gott. Vi informerar vidare om tekniken bakom hemsidan och bjuder in till ett webbinarie, bland annat.

Läs mer

Nyhetsbrev december 2022

I detta nyhetsbrev hittar du information om vad styrelsen har arbetat med sedan sist. Vi ber dig hjälpa oss med ett väldigt viktigt arbete: definition av våra yrkeskategorier. Dessutom hittar du årsmötesinfo, erbjudanden och nyheter – som vanligt.

Läs mer

Nyhetsbrev november 2022

Sista chansen att anmäla dig till medlemskonferensen där 20+ kollegor möter dig för inspiration och workshop. Dessutom kan du läsa om vad som pågår i styrelsen, resultatet av vår medlemsundersökning och lite annat smått och gott.

Läs mer

Nyhetsbrev september 2022

I detta nyhetsbrev ber vi dig fylla i vår medlemsundersökning så att föreningen kan hjälpa dig bättre. Dessutom får du nya medlemserbjudanden, inbjudan till webinarie och anmälan till höstens konferens. I slutet hittar du hundiga företagsnyheter..

Läs mer

Nyhetsbrev juli 2022

Innehåller information om styrelsearbetet än så länge, sociala medier, två medlemsrabatter och föreningens höstplaner.

Läs mer

Nyhetsbrev maj 2022

Innehåller informaton om webinar, konferens, en undersökning från Anders Hallgren och påminnelse om medlemskapsförnyelse.

Läs här

Nyhetsbrev april 2022

Innehåller informaton om årsmötet, kvitton, medlemskapsförnyelse och vad som planeras 2022.

Läs här