Ditt medlemskap

Sveriges Hundföretagare tackar dig för att du har blivit medlem. TIllsammans är vi en stor grupp hundverksamma som arbetar på ett modernt evidensbaserat sätt, både gällande träningsmetoder och hundhållning i stort. En viktig uppgift föreningen har är att bidra till en etiskt positiv utveckling av hundbranschen i Sverige/Norden. Det gör vi tillsammans!

Är du ny här? Se gärna den här filmen:

 

Medlemskapet

Medlemsavgift och årspremie för H-märkning erläggs var 12:e månad, samma datum då du senast betalade. Du kan se ditt medlemskaps utgångsdatum på ”Ditt konto” under ”Hallå, [namn]” i menyn.

Det är också här du kan betala när det är dags att betala din medlemsavgift. Vid förnyelse krävs att du skriver under föreningens medlemsåtagande och att du laddar upp ett dokument med fortbildning.

Ett medlemskap i Sveriges Hundföretagare kräver årlig fortbildning (läs mer här). Skriv i ett dokument när, inom vad och hur du utbildat dig senaste året och ladda sedan upp dokumentet. Kom ihåg att skriva tidsåtgång. Olika exempel på fortutbildning som du kan skriva ner är:

  • Utbildning via annan professionell
  • Föreläsningar live/inspelade
  • Poddar
  • Artiklar/Böcker, självstudier (60sidor motsvarar ungefär 1 timmes självstudier)

Se gärna vår videoguide till hur du förnyar ditt medlemskap:

Medlemsbeviset

Som medlem får du ett individkopplat medlemsbevis där ditt namn och ansikte syns. Ladda upp en bild till ditt medlemsbevis så att dina kunder kan se se att det är ditt. Gå till ”redigera din profil” under ”Hallå, [namn]” i menyn.

Välj en fil och tryck på ”uppdatera” längst ner på sidan. Använd en bild där ditt ansikte

syns tydligt. Därefter hittar du ditt medlemsbevis längst ner på sidan ”Ditt konto”.

Du kan ladda ner bilden, ta en skärmdump eller länka till den från din webbplats och använda den i sociala medier eller skriva ut för att använda i ett fysiskt sammanhang, till exempel att visa en kund.

H-märket

H-märket är skiljt från medlemskapet på så vis att det är kopplat till ett företag, medan medlemskapet är kopplat till en individ. Ett företag kan ha flera medlemmar kopplade till sig. Oavsett antal medlemmar betalas bara en H-märkesavgift för företaget. Medlemmarna betalar en medlemsavgift per person. På så vis blir det inte dyrare för företaget att ha alla sina anställda som medlemmar.

Du hittar allt som rör ditt företag under fliken ”Mitt företag” i menyn. Här behöver du fylla i ditt företags adress om du vill synas på föreningens karta och sökmotor. Du kan också lägga till beskrivning av ditt företag, länka till Sociala medier och koppla ihop din sida med ”Din Kurs” om du använder den tjänsten.

Lägg till yrkeskategori

Om du utbildat dig sedan du först ansökte och vill lägga till en ny kategori kan du maila intyg på din nya utbildning till medlem@sverigeshundforetagare.se. Fyll sedan i den ansökningsspecifikation som stämmer med kategorin du vill lägga till.

Hunddagis    I    Hundfrisör    I   Hundfysioterapeut    I   Hundinstruktör    I   Hundmassör 

Hundpensionat    I   Hundpsykolog    I   Hundrastare     I   Sociala Tjänstehundar

Engagera dig

Har du frågor om hur du kan påverka föreningen? Har du tid över? Har du en åsikt om föreningens drift? Maila medlem@sverigeshundforetagare.se.

Sociala medier

Föreningen har en facebookgrupp för medlemmar. Gå gärna med i gruppen och delta i diskussioner. 

Facebookgruppen

Sveriges Hundföretagare har några tusen följare på sina olika sociala medier-konton. Vårt mål är att genom dessa kanaler nå både potentiella kunder till er och medlemmar till föreningen. Nu hoppas vi att ni vill hjälpa oss fylla dessa kanaler, eftersom vi gärna vill visa upp er kompetens.

Skriv ett kort tips till hundägare från din professions synvinkel. Håll det kort, gärna max 125 tecken (inklusive blanksteg). Skriver du i t.ex. Word först får du stavningskontroll och teckenräknare. Klistra in din text här och ladda upp en bild om du har en som du tycker passar extra bra. Vi förbehåller oss dock rätten att justera textens struktur något och välja en annan bild om det behövs utifrån vår grafiska guide.

När din text kommer upp i våra sociala medier länkar vi till / taggar vi ditt företag.

Skicka in ditt bidrag 

Påverka

Årsmötet hålls första kvartalet och är föreningens högsta beslutande organ. Det innebär att årsmötet bestämmer vad föreningen ska göra.

Kontakta styrelsen

Du kan nå styrelsen på info@sverigeshundforetagare.se eller (om medlemskapsfrågor) medlem@sverigeshundforetagare.se. Vill du läsa protokoll från styrelsemöten kan du maila och begära ut dem. Styrelsen kommer då anonymisera protokollen och skicka dem till dig.