Åses hundtjänster

Åses hundtjänster 

 Jag använder mig av belöningsbaserad träning på mina kurser och privatträningar med fokus på operant och klassisk inlärning för att förstärka det beteendet vi vill ha mer av. Mina kurser innehåller teori och praktik med fokus på att ni som ekipage ska få en gedigen förståelse för meningen med övningarna; varför dom utförs på just det sättet och exempel på i vilka situationer dom är användbara.

Jag vill förse er med så många verktyg som möjligt för att vardagen tillsammans med er hund skall bli den bästa.  Genom att förstå tanken med en övning och i vilka sammanhang den fungerar kommer ni utvecklas till ett superteam. Fokus läggs på trygget; lyhördhet empati och glädje för att bygga samspel och kommunikation mellan hund och människa. När detta utvecklas bildas en relation som inte går att uppnå genom traditionell träning.

Kurserna individanpassas efter kursdeltagarnas egen ingångsnivå; utveckling och intresse. Teoretiskt djupdyker vi också i andra intressanta område som påverkar vår hundträning men främst vårt relationsbyggande med våra hundar. 

Jag erbjuder också problemhundsutredningar med analys av orsak och individuellt anpassade träningsprogram samt andra individanpassade privata träningar.

Jag är certifierad hundpsykolog; certifierad hundinstruktör och diplomerad hundbeteendevetare.

Företag Åses hundtjänster 

Organisationsnummer 5591783351

 Typ 

Telefon 0702995032 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

Underkategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Adresser

Toredalsgatan 75, 41728 Göteborg