Bli H-märkt

Sveriges Hundföretagares officiella kvalitetsmärkning av hundtjänster.

Genom att visa upp ditt H-märke får du en konkurrensfördel i takt med att fler hundägare önskar ett modernt synsätt på hund och högre kvalitet på hundtjänster.

Vill du att ditt företag ska vara H-märkt?

H-märket tilldelas företag med F-skattsedel, inte enskilda personer. För att företaget ska bli H-märkt måste det finnas minst en person i ansvarsposition som är fullvärdig medlem i Sveriges Hundföretagare. Innan företaget kan bli H-märkt behöver alltså minst en person i företaget bli medlem.

  1. Utbilda dig och starta företag
  2. Ansök om medlemskap (läs mer) https://sverigeshundforetagare.se/hundforetag/bli-medlem/
  3. Vid ansökan ansluter du dig till ett företag
  4. När minst en person i företaget är medlem blir företaget H-märkt

Föreningen har flera moment i sin löpande kontroll, vilka bevisar för allmänheten att våra företag håller högsta kvalité. Läs mer om kvalitetsgranskningen här. https://sverigeshundforetagare.se/hundforetag/kvalitetskontroll/

Varför H-märka sitt företag?

Genom att H-märka företaget visar du att du står för ett etiskt hundtänk, hög kvalitet på tjänster och uppdaterad kunskap inom ämnet hund. Dessutom visar H-märkningen att du är trygg nog att granskas.

H-märket är till för att hjälpa konsumenter av hundtjänster att veta vem de anlitar. Hundägare söker idag efter de kvalitéer som H-märkta företag besitter. Därför hittar kunder till oss – och sedan till dig.

Övriga fördelar

I medlemskapet, som hänger ihop med en H-märkning, ingår även många andra förmåner. Den främsta, enligt många, är att få tillhöra en grupp av likasinnade företagare. I föreningens facebookgrupp delas erfarenheter, råd och roliga händelser. Dessutom erbjuder vi fortbildning i form av exklusiva webinar. På de medlemssidor alla medlemmar har tillgång till finns även rabatter, nyhetsbrev, bra-att-ha dokument till företaget, med mera.

Ömsesidig respekt och en gemensam seriös kvalitetssäkring är det fundament på vilket Hundsveriges framtid vilar. Detta är något vi alla ska vara stolta över!