Bli medlem

Det gläder oss att du är intresserad av att bli medlem. Ju fler vi är, desto synligare blir H-märkta företag för hundägarna. Det ger också föreningen en större möjlighet att bidra till en etiskt positiv utveckling av hundbranschen.

Längst ner på sidan hittar du länk till ansökningsplattformen.

Sveriges Hundföretagare

Som medlem i Sveriges Hundföretagare godkänner du föreningens stadgar, våra rutiner för kvalitetskontroll och föreningens medlemsåtagande. Därför är det bra att du läser igenom dessa innan du ansöker.

När du blivit godkänd kan du betala de av årsmötet fastställda årsavgifterna för medlemskap à 300 kr samt H-märkningspremie på 500 kr.

Utbildningskrav

För att bli medlem behöver du ha genomgången och godkänd utbildning enligt våra utbildningskrav. Läs gärna igenom dem och kontrollera att du har det som krävs innan du ansöker:

Kontakta gärna oss om du är osäker på något kring kraven.

Varje ansökan prövas individuellt och du kan ha erhållit rätt kompetens på olika sätt. Det är dock viktigt att all kompetens går att styrka skriftligt.

Medlemskap och H-märke

När ansökan blivit godkänd, du har skrivit under medlemsåtagandet och betalat båda avgifterna erhåller du ditt behörighetsbevis. Observera att du som individ blir medlem, medan företaget i sin tur blir H-märkt.

För att företaget ska bli H-märkt för en yrkeskategori måste det finnas minst en person i ansvarsposition som är fullvärdig medlem i Sveriges Hundföretagare inom yrkeskategorin. De som har fullständig utbildning tar ansvar för att ev. övriga anställda i det H-märkta företaget ur alla avseenden agerar i enlighet med Sveriges Hundföretagares policy och representerar våra värderingar.

Dags att ansöka

Om du godkänner stadgar, kvalitetskontroll, medlemsåtagande och uppfyller villkoren är du välkommen med din medlemsansökan:

Ansökan lämnas enklast digitalt via Medlemssystemet

  1. Skapa ett konto via /registrering/
  2. När du skapat ditt konto ska det finnas en länk för att skapa ansökan, klicka på den knappen, fyll i dina uppgifter och ladda upp dokument.
  3. För att ladda upp flera dokument, lägg dem i samma mapp på datorn och ladda upp alla samtidigt, det går bra.

Har du frågor? Maila medlem@sverigeshundforetagare.se så hjälper vi dig.

Varmt välkommen att höra av dig! Tillsammans kan vi föra HundSverige in i en positiv framtid!