Hundelska

Hundelska 

Hundelska är hundskolan för alla som älskar hundar och som vill ha roligt när man tränar hund.

Vi erbjuder professionell hundträning; utredning och rådgivning vid problembetenden; privat träning helt efter dina önskemål; samt skräddarsyr utbildningar för grupper eller föreningar.

Varje hund är en egen individ och måste få sin speciella träning och stimulans. Vi arbetar med ras och individanpassad träning; för både kropp och knopp; för att ge hunden en bra tillvaro och ökat självförtroende. När balansen är den rätta så har både du och din hund roligt och trivs tillsammans.

Att låta hunden jobba med nosen är den ultimata aktiveringen.

Förutom att man har roligt tillsammans med sin hund så får hunden en huvudroll som innebär att den får göra det som den är bäst på – nämligen att använda sin nos.

Nose Work är en ny spännande hundsport som är inspirerad av arbetande specialsökshundar; den har gjort succé i USA och Sverige.

Nose work handlar om doftdiskriminering och hundens fantastiska luktsinne. Det är en rolig träningsform; det passar alla hundar och människor. Det är ett jättebra sätt att hålla hundarna aktiva mentalt och bygger upp hundens självförtroende samt relationen mellan hund och ägare.

Vi har alla typer av kurser i Nose Work allt från nybörjare till högsta klass samt yrkesutbildningar.

Företag Hundelska 

Organisationsnummer 5569467466

 Typ 

Telefon 070-920 1699 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

   

Underkategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Adresser

Hunduddsvägen 31, 11525 Stockholm

Hunduddsvägen 31, Stockholm