Hundens Hus Skåne

Hundens Hus Skåne 

Jag som driver Hundens Hus i Skåne heter Andromeda Matz och är utbildad hundinstruktör; hundbeteendevetare och hundpsykolog på Hundens Hus i Stockholm. Hundens Hus erbjuder kurser i vardagssamarbete (t ex valp- och unghundskurs); hundmöteskurser; hundspråkskurser; klickerkurser; kurser i nosework; rallylydnad; viltspårskurser, jaktapporteringskurser med mera. Upplever du att din hund har utvecklat problembeteenden som t ex rädsla; aggression; stress eller jaktbeteenden erbjuder vi utredning och träning med hundpsykolog. Till min hjälp har jag mina hundar  Ziggy och Foxy som är utbildade diplomathundar och kan hjälpa valpar och unghundar att utveckla sitt hundspråk och sociala färdigheter; samt hjälpa osäkra; rädda och arga hundar i deras rehabilitering. Min tredje hund Cash är under utbildning till diplomathund och får vara med och träna ibland.

Tillsammans med mina terapihundar Ziggy och Foxy arbetar jag pedagogiskt och terapeutisk framför allt med barn. Det kan handla om att öka motivationen; skapa lugn och ro; arbeta med motorik och kroppsspråk; öva minne; läsning och matematik mm. Vi jobbar evidensbaserat och lägger upp en plan för arbetet utifrån de behov som finns.

Du kan även läsa mer om oss och verksamheten på vår andra hemsida: www.jamdogs.se

Företag Hundens Hus Skåne 

Organisationsnummer 6512192847

 Typ 

Telefon 0705-256109 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog, Sociala tjänstehundar 

   

Underkategorier  Blygerkurs, Doga, Grundlydnad, Hundinstruktör, Hundpsykolog, Kantarellsök, Klickerträning, Koppelträning, Nosework, Privatlektioner, Rallylydnad, Sociala tjänstehundar, Unghundskurs, Valpkurs, Vardagslydnad, Viltspår 

 

Adresser

Besöksadress: Norreskogsvägen 22, 24751 Dalby