Hundiagården AB

Hundiagården AB 

Hundiagården är en hundskola för dig som älskar hundar och som vill ha roligt i hundträningen.  Vi använder positiv förstärkning i träningen och lägger stor vikt vid förståelse och sammarbete så ni blir ett bra team tillsammans.
Här finns professionell hundträning men också utredning och rådgivning vid problembetenden; privat träning efter egna  önskemål och också skräddarsydda utbildningar för företag; föreningar och tex. kennelträffar.

Hundens nos är fantastisk. Och den ultimata aktiveringen. På Hundiagården/Hundia hundskola brinner vi för Nose Work; en sport som är inspirerad av arbetande specialsökhundar. En fantastiskt rolig sport som hundarna älskar vare sig du aktiverar hunden med Nose Work eller tävlar i Nose Work.

Dessutom har vi Svenska IDhundutbildningen. Hundar som utbildas att hjälpa till att lokalisera bortsprugna husdjur. Här är deras fantastiska nos en stor hjälp och nytta; samtidigt som hunden får göra det bästa som finns – nosa efter andra hundar!

Hoopers; en ny sport i Sverige finns förstås också. Vi har kurser; online utbildningar och instruktörsutbildningar för dig som vill lära ut hoopers till dina kursdeltagare.

Vi värnar om hela hunden; så i vår butik finns naturlig hundmat och naturliga tillskott som är bra för hunden. För dem som vill veta mer är det föreläsningar om naturlig hundmat flera gånger varje år. Butiken erbjuder också ett litet sortiment med tillbehör som kan passa bra på kurser.

Pirkko Andersson; som har kurser och utbildningar på Hundiagården är även friskvårdsintruktör; laserteraput och balansbollinstruktör. Även vibrationsbehandling går att få. Dessutom har vi med några månaders mellanrum besök av en duktig kiropraktor du kan boka tid hos.

 

Företag Hundiagården AB 

Organisationsnummer 559461-0395

 Typ 

Telefon 0764-160622 

Epost  info@hundia.se 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Underkategorier  Aggression - hund, Balansboll, Hanteringsproblem, Hoopers, Hundinstruktör, Hundpsykolog, Jaktproblem, Kantarellsök, Klickerträning, Koppelträning, Ljudrädsla, Nosework, Onlinekurs/er/, Onlinerådgivning, Personspår, Privatlektioner, Rallylydnad, Resursförsvar, Seperationsångest, Tricks, Unghundskurs, Valpkurs, Vardagslydnad, Viltspår 

 

Adresser

Nydalen 202, 59199 Motala