Hundsinne

Hundsinne 

Jag som driver Hundsinne heter Nina Swenning. Jag är certifierad hundpsykolog; certifierad hundinstruktör och diplomerad hundbeteendevetare.

Hos mig lär ni er träna belöningsbaserat med operant och klassisk inlärning för att förstärka det beteendet vi vill ha mer av. Kurserna varvar teori och praktik med tonvikt på att ni som ekipage ska få en gedigen förståelse för meningen med övningarna; varför dom utförs på just det sättet och exempel på i vilka situationer dom är användbara. Detta hoppas jag ska ge er många verktyg i er vardag tillsammans med hunden – att använda er av i olika situationer och som ni också förstår sambandet emellan. Fokus läggs på respekt; ömsesidig förståelse; samspel och kommunikation mellan hund och människa. När detta utvecklas bildas en relation som inte går att uppnå genom traditionell träning. Kurserna individanpassas efter kursdeltagarnas egen ingångsnivå; utveckling och intresse. Teoretiskt djupdyker vi också i andra intressanta område som påverkar vår hundträning men främst vårt relationsbyggande med våra hundar. Kurserna utgår från individen och hundens medfödda önskan att samspela med oss. Jag erbjuder också problemhundsutredningar med analys av orsak och individuellt anpassade träningsprogram samt andra individanpassade privata träningar.

Företag Hundsinne 

Organisationsnummer 6907274002

 Typ 

Telefon 0730333167 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Underkategorier  Aggression - hund, Aggression - människa, Blygerkurs, Hanteringsproblem, Hundinstruktör, Hundpsykolog, Jaktproblem, Klickerträning, Koppelträning, Ljudrädsla, PTSD, Privatlektioner, Resursförsvar, Seperationsångest, Unghundskurs, Valpkurs, Vardagslydnad 

 

Adresser

Solvändan 2, 243 34 Höör