Klicka Hunden

Klicka Hunden 

Välkommen till Klicka Hunden i Karlskrona!

Hundmassage & Laserbehandlingar
Jag har arbetat med mjuka; individuella behandlingsmetoder inom Hundmassage & Terapeutisk Laserbehandling sedan 2011. För mig är det viktigt att kunna läsa hundens signaler; så jag kan ge den de pauser som den behöver.

Det viktigaste för mig är att hunden är trygg och mottaglig för behandling; genom att våga lita på mina händer. Det är först då som läkningsprocessen startar. Jag erbjuder alla behandlingar hemma hos hunden om så önskar.

Hundfrisör – utan tvång
Frisörstationen finns i anslutning till hunddagiset och arbetar endast med hantering med mjuka; snälla händer där hunden har möjlighet att säga paus. Hunden som har hanteringssvårigheter eller dåliga erfarenheter är välkomna på mitt ombörjarprogram där vi succsessivt tränar hunden att kunna klara ett helt klipp-program. Med tid; förståelse och kommunikation hjälper vi hunden att förstå att den kan påverka sin situation.

Hunddagis – REKO Flockdagis
Hunddagiset ligger i Torskors; i samma hall som kursverksamheten hålls i. Hunddagiset är ett REKO Hunddagis som sätter hundens välmående och trygghet i centrum. Dagiset arbetar ständigt för att motverka all form av stress.

Hundkurser -Belöningsbaserade med individuell utveckling
Små grupper med individuella; belöningsbaserade träningstips hjälper vi dig till en enklare vardag. Vi erbjuder en stor variation på kurser där alla instruktörer har en gedigen utbildning; arbetar med belöningsbaserad träning och kan första hjälpen på människa och hund.

Hundpsykolog – Med individuella träningsprogram och lösningar
Vi arbetar alltid utifrån hundens behov med vänligt bemötande; där vi tar reda på orsaken till problemet med en djupare analys; tar fram en individuell träningsplan och guidar dig genom hela processen tills du känner dig nöjd. Vi arbetar med belöningsbaserad träning där vi tror på att stärka dem beteenden vi vill ha istället för att bestraffa beteenden vi inte vill ha.

”Det är först när hunden arbetar med oss helt frivilligt – som vi ser dess fulla kapacitet!”
/ Thess; Klicka Hunden

 

Företag Klicka Hunden 

Organisationsnummer 7709239326

 Typ 

Telefon 0705563022 

Kategorier  Hunddagis, Hundfrisör, Hundinstruktör, Hundmassör, Hundpsykolog 

   

Underkategorier  Hundfrisör 

 

Adresser

Järavägen 8, 371 50 Karlskrona