Kungliga Hundar/Royal Dog Education/Göteborgs Hundarena

Kungliga Hundar/Royal Dog Education/Göteborgs Hundarena 

 

Kungliga Hundar:  Vår kursverksamhet riktar sig till såväl sällskapshunden som tävlingshunden. Våra instruktörer vidareutbildar sig ständigt för att hålla sig uppdaterade på allt nytt som händer inom hundträning och jobbar aktivt med egna hundar. Flera av våra instruktörer tävlar på hög nivå inom såväl tävlingslydnad; agility; bruks; freestyle och utställning. Vill du gå kurs så har vi kompetensen.  Varmt välkomna att besöka vår hemsida för mer information www.kungligahundar.se.

Royal Dog Education: Plugga var och när du vill; studera på distans är det nya sättet att utbilda sig på.
Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller till vissa datum/tider? Då är distansutbildning ett bra alternativ för dig!
Din distansutbildning finns tillgänglig dygnet runt och du kan studera oberoende av var du befinner dig. Du läser utbildningen i vår webbaserade utbildningsplattform där har du personlig kontakt med lärare/handledare .
I takt med att kommunikationsvägar utvecklas har vi på Royal Dog Education känt att det är dags att ta stegen och följa med i utvecklingen. Och vi presenterar stolt en rad väl genomarbetade hundutbildningar online.
Bakom våra utbildningar står en rad kompetenta lärare/instruktörer med bred/djup kunskap inom hund.
Vår målsättning är att digitalisera våra populära utbildningar samtidigt som vi behåller samma gedigna kvalite på våra utbildningar och där våra lärare/handledare finns med som stöd under hela utbildningen. Varmt välkomna att besöka vår hemsida för mer information www.royaldogeducation.se.

Göteborgs Hundarena:  Göteborgs Hundarena möjliggör tävlingsverksamhet; större och bättre träningsmöjligheter; kursverksamhet; öppen träning och mer möjlighet att hyra inomhusträningshall för egen träning. Göteborgs Hundarena har Göteborgs största inomhushallar för hundträning; vi har drygt 3000kvm lokalyta som är fördelat på 5 hallar; cafe och kök. Vår lokal på Åskvädersgatan ligger i 2 plan med separata ingångar. På övre plan hittar ni Topphallen på ca 650kvm; ett café och Fokushallen på ca 100kvm. På övre plan finns även ett kök. På nedre plan hittar ni Lyckohallen på ca 300kvm. Glädjehallen på ca 240kvm och Inspirationshallen på ca 150kvm. Hallarna har lydnadshinder/konor/apporter och rallylydnadsskyltar. I Topphallen finns även en fullt utrustad agilitybana. Varmt välkomna att besöka vår hemsida för mer information www.goteborgshundarena.se.

Företag Kungliga Hundar/Royal Dog Education/Göteborgs Hundarena 

Organisationsnummer 5590699483

 Typ 

Telefon 0703738388 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

Underkategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Adresser

Åskvädersgatan 1, 41834 Göteborg