Optimal Hundglädje

Optimal Hundglädje 

Optimal Hundglädje är ett familjeägt företag som brinner för hundarnas välmående. Vi erbjuder hundkurser av olika slag t. ex nosework; agility; rallylydnad; valpkurs mm. Alla hundar och hundägare är välkomna hos oss oavsett ålder.

För oss är hunden mycket mer änn en hund; den är en familjemedlem; en vän; en kollega och en lagkamrat. Av dessa anledningar behandlar vi våra och andras hundar med vänlighet; ödmjukhet och respekt för deras behov och känslor. Det ska vara roligt att träna hund och ska bygga på samarbete samt glädje mellan hund och förare. Hundträningen sker med belöningsbaserade metoder till exemepel godis; leksak eller massa beröm av föraren. Träningen går mycket snabbare och enklare att få en arbetsvillig och glad hund. Hunden får ett större självförtoende och levanadsglädje.

Vi erbjuder rehabilitering och friskvård av hund. Vilket innebär att om du har en tävlingshund; sällskapshund eller en skadad/nyopererad hund oavsett ålder kan få massage-;el- eller laserbehandling hos oss. Under behandling av er hund används mjuka och lugna metoder för att minska stressen hos både hunden och hundägaren. Hunden blir behandlad som om det vore våran egen.

Sedan 2022 bedriver vi även hunddagis och hundpensionat

 

Företag Optimal Hundglädje 

Organisationsnummer 5591943823

 Typ 

Telefon 0709986825 

Kategorier  Hunddagis, Hundfysioterapeut, Hundinstruktör, Hundmassör 

   

Underkategorier  Hundinstruktör 

 

Adresser

starby landsväg 127, 262 95 Ängelholm