Nosvis

Jenny Marek arbetar som legitimerad djursjukskötare sedan -91 Hon är även Fear Free Elitsköterska med certifiering på hund katt och häst. Hon är utbildad klickerinstruktör och beteendeutredare.  (Vill man ha komplett CV skicka en förfrågan via mail.) Jenny håller föreläsningar och utbildningar för både kollegor; skolor; klubbar och djurägare.  Hon har både beteendeutredningar och kurser….

Du o Hund

Låt ditt hundliv bli en ömsesidig och givande relation Respekt – glädje – kompetens Du får individanpassade verktyg som håller i längden så att Du kan hantera Din hunds speciella behov hemma i vardagen.​ All träning bygger på glädje; samarbete; respekt och kunskap. Min verksamhet består av; t Utredningar av problembeteenden t Individuell coachning t…

Alupo Hundkunskap AB

”Alupo Hundkunskap” är hundföretaget med det holistiska synsättet. Vi arbetar alltid utifrån ett helhetstänk som tar hänsyn till den fysiska och psykiska samverkan. Hos oss finner du högkvalitativa kurser; privatträning; beteendeutredningar; onlinerådgivning; föreläsningar och clinics Vi besitter spetskompetens inom hundpsykologin och i tjänsteutbudet finner du problemutredningar som erbjuds både i Åseda och Jönköping i Småland; Bromma i Stockholm (hos Glada…

High five hund

High five hund drivs av Jasmine; diplomerad hundinstruktör och med 3 års universitetsstudier i etologi; som brinner för att hjälpa hundägare till bättre kommunikation och förståelse för sina hundar. Företaget håller valpkurser; vardagslydnadskurser; aktiveringskurser; föreläsningar och privatträning. 

Hundkvarteret

På Hundkvarteret vill vi göra livet lättare för ägare och hund. Positivitet; kunskap; kärlek och respekt är vår melodi. Vi erbjuder vägledning och utbildning för den som vill utvecklas tillsammans med sin hund!  

Hundkvalitet

Jag är utbildad certifierad hundinstruktör och certifierad hundpsykolog. Varmt Välkommen att kontakta mig om din hund har något oönskat beteende du vill ha hjälp med eller ifall du eller din hund trivs bättre med privatträning!