Välj mellan de två varianterna av medlemskap:

Basmedlemskap 1 år

Basmedlemskap är för dig som vill ha en kvalitetsstämpel på din verksamhet och bidra till en etiskt positiv utveckling inom hundbranschen.

Med denna nivå får du en kvalitetsstämpel som visar att din verksamhet uppfyller höga standarder och du blir sökbar på vår karta, vilket gör det lättare för potentiella kunder att hitta dig. Dessutom får du stöd i att verka för en positiv och etisk utveckling inom hundbranschen.

Basmedlemskap är perfekt för företag som vill säkerställa hög kvalitet och etik i sin verksamhet samt nå ut till fler kunder.

300,00kr

Sale!

Premiummedlemskap 1 år

Premiummedlemskap är designat för dig som kanske lever på ditt företag och vill att Sveriges Hundföretagare gör mer för din verksamhet. Förutom allt som ingår i Basmedlemskap, får du tillgång till nätverksbyggande aktiviteter för att skapa värdefulla kontakter inom branschen.

Du får hjälp att hålla dig uppdaterad på den senaste forskningen om hundar och gratis tillgång till webbinarier med diplom som hjälper dig att utveckla dina färdigheter. Premiummedlemskap inkluderar även företagscoaching, vilket innebär att du får verktyg och resurser för att underlätta och förbättra ditt företagande.

Denna nivå är idealisk för engagerade företagare som vill ta sin verksamhet till nästa nivå med extra stöd och resurser.

1.100,00kr