Bra hundar

Bra hundar 

Bra hundar erbjuder privatträning, friskvårdsmassage, hundkurser samt Terapihundsteam. Som examinerad Hundinstruktör och Hundpsykolog arbetar jag med mjuka metoder med utgångspunkt från modern forskning.

Min första egna hund; en golden retriver; fick jag som 10-åring. Därefter  blev det en blandras; en omplaceringshund genom Hundstallet. När mina barn var små hade vi collies. 2017 kom Bimse; en pumi in i mitt liv. Det är en pigg ras som kräver aktivering och vi har så roligt tiillsammans. Vi har gått olika kurser tillsammans som valpkurs; unghundskurs; valpagility; nybörjar- och fortsättningsagility; rallylydnad och Hoopers.

I maj 2021 kom ytterligre en pumi Björne;  till familjen. Han är verkligen ett litet yrväder full med upptåg men med glimten i ögat! Det  är så intressant att se samspelet mellan hundarna och vi utvecklas tillsammans hela tiden.

Sedan 2020 går jag även utbildning till Hundmassör via Animal Massage School.Våren 2022 påbörjade jag utbildning till Hundbeteendevetare  som kan ses som en fördjupning av hundpsykologutbildningen med fokus på hundens språk. Under 2022 är båda hundarna utbildade ill Sociala tjänstehundar/Terapihundsteam. Vi har bland att beskt ett servicehus och ett daglig verksamhet för dementa och alla har varit så är glada när hundarna hälsat på. Under våren 2024 läser en kurs i Hundfilosofi för att ytterligare öka mina kunskaper om hundar i vårt samhälle.

Mitt mål är att Du ska må bra med Din hund och att Din hund ska må bra med Dig!

Företag Bra hundar 

Organisationsnummer 5593393597

 Typ 

Telefon 0763647670 

Kategorier  Hundinstruktör, Sociala tjänstehundar 

   

Underkategorier  Grundlydnad, Hundinstruktör, Koppelträning, Privatlektioner, Unghundskurs, Valpkurs, Vardagslydnad 

 

Adresser

Båtsman Nähls väg 54, 163 47 Spånga