Byrackaforever

Byrackaforever 

Jag heter Marie och har i dagsläget hundarna Wilmer; Sonja och Sniff

Sonja är min första hund jag haft sen valpben och Wilmer kom till oss för fyra år sen och vände upp och ner på vår tillvaro. Jag lovade honom att aldrig ge upp; vi skulle klara det! Få rätsida på hans rädslor; utfall och annat han hade med i bagaget. Vi är inte ända framme men vi har kommit riktigt långt. Jag brukar presentera honom som Wilmer – killen som lärt mig så mycket om mig själv! I december flyttade Sniff in och han jobbar både som ID-hund och sökhund för bl.a universitetet i Lund och Länstyrelsen runt om i landet.

Vi håller på med allt som gör nosen glad; spår; id-spår; viltspår; mantrailing; specialsök och vi hade en kort karriär inom NW men efter vi startade utbildningen till vägglushundar på HundCampus i Halmstad slutade vi med det!
Jag är utbildad specialsöksinstruktör hos Motiverade hundar/Jessica Mann som jobbat på HundCampus i Hällefors tidigare. Vi har gått en ett-årig utbildning i vägglöss på HundCampus i Halmstad och ett års avancerat specialsök på HundCampus i Hällefors; ID-hundsutbildning i Motala och vi hoppas att få börja en utbildning i sektorsök eller till räddningshund.
Utbildad hundinstruktör på Attitydhundkunskap/ Jessica Mann & Jenny Marek och för samma duo har jag utbildat mig till hundpsykolog/beteendeutredare.

Jag älskar själv att både hålla och gå på kurs. Vi har provat det mesta från barmarksdrag; apportering; lekkurs; lydnad; agility; varit på Blygerläger; blygerhelg; BAT; viltspår; mantrailing; inomhussök; NW; specialsök; spår; SWDI; kongsök mm. och varit på otaliga föreläsningar –  det är ju så kul!

Företag Byrackaforever 

Organisationsnummer 6309123500

 Typ 

Telefon 0725510260 

Kategorier  Civila Tjänstehundar, Hundinstruktör, Hundpsykolog 

   

Underkategorier  Civila Tjänstehundar, Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Adresser

Malmövägen 9, 230 53 Alnarp