Cannstaff

Cannstaff 

Välkommen till Cannstaff – Gården för dig och din hund 

De lilla kursgården med fantastiska möjligheter; upplevelser långt över förväntan i den underbara miljön i Tubbared; i närheten av Hindås 

Vår hundpsykolog erbjuder coachning vid beteendeproblem; hundkurser och privatträningar med hjälp av enbart positiva metoder. 

Vi arbetar i egen inomhusträningshall samt kommer gärna på hembesök om det behövs. All träning sker i samråd med hundägaren.

Vi anordnar regelbundet  kurshelger med inhyrd spetskompetens; leder egna föreläsningar; anordnar ringträningar; viltspår; balansbollsträning; aktivitetsträning; hundmötesträning mm 

HLR utbildning på hund erbjuds 

Cannstaff är återförsäljare av Sund Hundmat; BAT koppel och diverse tillbehör. Laserbehandling utförs av legitimerad beteendevetare ex  vid spänningar och smärtor som påverkar hundens beteenden. 

Vi arbetar utifrån målen att varje individ och förare ska få individuell coachning och ”bli sedda” oavsett vilken träning eller kurs ni går hos oss. Det är viktigt att ge hunden ”den goa känslan” inför och under varje träning. 

Vi arbetar med två besöks & terapihundar och pedagogisk tjänstehundar inom vård; omsorg och skola; i flera olika uppdrag. Dessa ekipage finns tillgänglig för flera längre och kortare uppdrag på konsultbasis. Arbete med social tjänstehund sker alltid tillsammans med hundförare som ett säkert och utbildat hundteam. 

Referenser finns

Välkomna att höra av er för information; rådgivning; bokning av kurser och bokning av privat träning.

Kontakt och information:

Cilla Cannerheim 

Tubbared Ekväg 17

43898 Hindås 

tel: 0707-411185

mail: cilla@cannerheim.se

www.cannstaff.se

 

prislista finns på hemsidan 

Företag Cannstaff 

Organisationsnummer 7002024805

 Typ 

Telefon 0707-411185 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog, Sociala tjänstehundar 

 

Underkategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog, Sociala tjänstehundar 

 

Adresser

Tubbared Ekväg 17, 43898 Hindås