Hundgården Hampedal AB

Hundgården Hampedal AB 

Välkommen till din hundcoach

Som utbildad hundpsykolog och hundinstruktör kan jag erbjuda tjänster både individuellt och i grupp. Jag har specialiserat mig på hundekipage som behöver stöd och hjälp i vardagen. Men jobbar lika gärna med individuell vardagslydnads-; antijakt- och valpträning.

Att anlita en hundcoach eller hundpsykolog

En hundcoach finns till för att kunna ge stöd och vägledning till hund och hundägare. Kanske har man fastnat i sin träning eller upplever att man inte längre når fram eller känner igen sin bästa vän.

Att ha en rädd; orolig eller blyg hund kan för oss hundägare kännas hjärtskärande. Att inse att sin bästa vän väljer att fly eller slåss ständigt när den blir utsatt för vissa situationer och att sedan behöva förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör kan kännas tufft. Man önskar ju inget hellre än att sin kompis känner sig trygg oavsett situation den utsätts för.

Jag vill med min kunskap kunna ge tips och råd hur man kan stärka sin hunds självförtroende. Jag tycker det är viktigt att lära ut om hundens sätt att kommunicera och förklara hur stress kan påverka på så många olika sätt. Hunden har precis som oss ett känsloliv som kan förändras beroende på händelser; ålder; smärta eller sjukdomar.

I mitt hundcoachkoncept erbjuder jag hjälp med träning av hund på olika sätt. Både för den blyga och oblyga hunden.

hundcoach-ingar

Man kan fokusera på hundens utveckling eller så kombinerar man sitt egna hälsomål med hundens.

Med min erfarenhet hoppas jag kunna möta både hunden och dess förares behov och jobba fram målbilder som man tillsammans kan uppnå.

Kan du inte komma till mig. Kan jag komma till dig eller så kan vi ta våra möten över teams.

Företag Hundgården Hampedal AB 

Organisationsnummer 5592853849

 Typ 

Telefon 0706256658 

Kategorier  Hundpsykolog 

   

Underkategorier  Hundpsykolog 

 

Adresser

Hampedal 21, 517 94 Töllsjö