Hundinsikt i Skåne

Hundinsikt i Skåne 

Hundinsikt i Skånes ledord är ”Individanpassad hundträning med kvalitet i fokus”. På Hundinsikt i Skåne är det alltid mig; Johan; du träffar när du väljer någon av mina många hundkurser (länk); beteendeutredning (länk); privatträning (länk) etc… Min huvudinriktning på mina tjänster är hunden i vardagen.

Jag har jobbat aktivt med hund i över 35 år och utbildat hundägare sedan början av 90-talet. Jag driver Hundinsikt i Skåne sedan sommaren 2013 på heltid på min träningsanläggning mellan Landskrona och Eslöv. Jag är diplomerad Hundinstruktör (via SBK) och diplomerad Hundpsykolog (via Hundens Hus i Göteborg). Jag ställer stora krav på mig själv att hålla en mycket hög hundkompetens; hög nivå på pedagogiken samt att du och din hund alltid ska få ett professionellt och respektfullt bemötande från min sida. Hos mig köper du min hunderfarenhet jag byggt upp under åren via mina egna erfarenheter och utbildningar samt att vi jobbar etiskt med din hund och ”trycker” på knapparna så att hunden vill göra det vi vill av sin egen fria vilja. Det ger en enormt stor kraft när vi jobbar med hunden och vi bygger en positiv relation mellan dig och din hund. Hos mig använder vi inte någon form av helstryphalsband; nosgrimma eller liknande.

Alla tjänster jag levererar har jag stor egen erfarenhet av; antingen med egna och/eller andras hundar. Jag har även tävlat med mina gamla Rottweilers i lydnad; samt i spår och sök elitklass. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt för att ta del av ny kunskap.

Varmt välkommen!

Företag Hundinsikt i Skåne 

Organisationsnummer 6512154011

 Typ 

Telefon 0709-787373 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

Underkategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

 

Adresser

Skrävlinge 1691, 268 71 Teckomatorp