Hundvardag

Hundvardag 

Susanna är inte bara en hundälskare och duktig hundtränare – hon är hundinstruktör & beteendeutredare. Sedan 2008 har hon utbildat sig och fortsätter årligen att uppdatera och fördjupa sin kunskap genom fortbildningar, konferenser och läger.

Susanna ser på lösning av vardagsproblem som om det vore trick-inlärning. För henne handlar det inte bara om att lösa problem – det handlar om att lära in nya färdigheter och göra vardagen roligare och mer meningsfull för både hund och ägare.

Susannas resa med hundar har varit fylld av olika personligheter och utmaningar. Från sin första egna hund, en utställningscocker som fick namnet Fajsty Spaniel. Han ansåg att ”anfall är bästa försvar”. Nu lever hon med sambo, Covidhund Jolly Whippet, och Dupont Spaniel, en jaktcocker som är världens snällaste enligt henne.

Genom sina olika hundar har Susanna lärt sig att anpassa sitt tillvägagångssätt och skapa en harmonisk relation baserad på förståelse och respekt. För Susanna är det avgörande att alla hundar får möjlighet att bli förstådda av sina ägare.

En sak du säkert kommer höra henne säga är: Beteende styrs av konsekvenser.

Företag Hundvardag 

Organisationsnummer 8509044643

 Typ 

Telefon 0706898525 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

   

Underkategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog, Nosework 

 

Adresser

Torpavägen 7, 34233 Alvesta