Urban Dogs

Urban Dogs 

MÅLSÄTTNING

Urban Dogs har en plan med din träning med din hund. Vi vill att du ska kunna lita på att din hund fungerar i de situationer som kan uppstå när man bor i stad som Stockholm. Det är därför vi redan på Valpkursen / Grundkursen har övningar som bygger på hur ni ska kunna hantera staden. Det fortsätter som en röd tråd genom alla våra fortsättningskurser.
Tonårskursen runt den här tiden vet vi att din hund ofta blir märkbart påverkad av omgivningen; som är mer spännande än tidigare och samtidigt kanske även skrämmande.
Unghundskursen; när vi kan börja ställa lite högre krav på våra hundar samtidigt som det ibland även nu kan ha lite svårt med fokus.
Urban Dogs vill kunna erbjuda hussar och mattar valpkurser och hundkurser i vardagslydnad. Genom roliga lekar och positiva övningar tränar du in grunden till en bra relation med din hund. Vi har som mål att du och din hund ska fungera bra tillsammans i en stor stad som Stockholm. Vi håller till på Kungsholmen; Vasastan; Södermalm och Östermalm. Urban dogs vision är att genom rätt aktiverade och glada hundar; får du en bästa kompis för livet.

MATTE/HUSSE; DU ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!

Det ska vara kul att träna med matte/husse. Vi på Urban Dogs är utbildade och certifierade hundinstruktörer. Vi tränar med positiv förstärkning och belöningsbaserad hundträning. Vår hundträning bygger på att du lär dig berömma och förstärka det som din hund gör; som är rätt beteende vid rätt tillfälle. Precis som med barnuppfostran så har hunduppfostran utvecklats enormt. Borta är dominansteorierna. När du tränar genom att förstärka det som är positivt och bra; blir er relation mer harmonisk och du kommer att göra mer framsteg i er träning.

HUNDKURSER OCH VALPKURSER

På alla våra kurser är ni högst 6 deltagare. Vi på Urban Dogs vill hinna med alla kursdeltagare och ge individuella råd och övningar. Hundkursen och valpkursen anpassas alltid efter er som individer. Vi känner av om ni är på olika nivåer; eller hur träningsmetoden ska anpassas efter olika raser. Framförallt tittar vi på individen och personligheten och anpassar hundkursen efter er. Vi tränar i Stockholms innerstad; utomhus i den miljö du och din hund är van vid. Vi tränar med både praktiska övningar och teori. Genom att du och din hund tränar tillsammans stärker ni er relation och kommunikation och bygger en bra bas att arbeta vidare med.

BO I STOCKHOLM MED HUND

Bo i Stockholm ställer andra krav på både oss människor och hundar. Staden bjuder på många lockelser för din hund; så som bortslängd mat i parker och på gator; stress i form av många hundar på en liten yta; trafik; människor och hög ljudnivå; som våra hundar måste lära sig hantera. Triggers som skateboards; cyklar; joggare som är extra roliga att jaga eller kanske till och med bli rädd för. Mycket liv och rörelse överallt helt enkelt. Urban Dogs vill; att du och din hund ska känna er trygga i alla situationer; som kan uppstå i en stad som Stockholm. Du kommer; genom att vi tränar in rätt övningar med bra träningstörningar; känna att du kan lita på din hund i alla situationer; som kan uppstå.

Företag Urban Dogs 

Organisationsnummer 559268-9748

 Typ 

Telefon 0707994983 

Kategorier  Hundinstruktör, Hundpsykolog 

Underkategorier  Balansboll, Behavior Adjustment Training ( BAT ), Blygerkurs, Dog parkour, Grundlydnad, Hundinstruktör, Kantarellsök, Klickerträning, Koppelträning, Nosework, Personspår, Privatlektioner, Rallylydnad, Specialsök, Tävlingslydnad, Unghundskurs, Valpkurs, Vardagslydnad 

 

Adresser

HUMLEGÅRDEN

TANTOLUNDEN DRAKENBERG

Långholmen

RÅLAMBSHOVSPARKEN, AMFITEATERN

VASAPARKEN /SABBATSBERG

VASAPARKEN TOPPEN, OVANFÖR HUNDGÅRDEN VID UTEGYMET

KRONOBERGSPARKEN BASKETPLANEN

KRONOBERGSPARKEN GRÄSPLÄTTEN PARKGATAN / POLHEMSGATAN

Judarnskogen Ängbyplan