Hela Hunden

    Hela Hunden – friskvård och rehabilitering för din hund. Jag jobbar med massage; laser; balansbollsträning; laserakupunktur (akupunktur med laserljus istället för nålar) och hundsim. Jag ser till hela hunden och är även utbildad i akupressur och zonterapi för hund. Jag kommer troligtvis att kombinera flera av mina behandlingsmetoder för att uppnå bästa resultat….

Stenpirs Hundtjänster

Välkommen till Stenpirs Hundtjänster! Jag heter Anette och är utbildat Hundistruktör samt Hundpsykolog. Jag erbjuder hundkurser, privatträningar och beteendeutredningar. I kursutbudet hittar du bland annat Valp- och Vardagsträningskurser, Nosework, Rallylydnad, Personspår, Kantarellsök, Inkallningskurs mm. Vi använder oss av belöningsbaserad träning. Tillit och glädje mellan hund & ägare! 

Lilly & Gänget

Lilly Norfeldt – Hundinstruktör och hundbeteendeutredare med fokus på sociala medier och onlinekurser! Driver en av Sveriges största hundbloggar på www.hundtranarlilly.se och nickar @hundtranarlilly på IG.

Mjuka Tassar I Halland

Mjuka Tassar I Halland finns i Tvååker; i Varbergs kommun. Jag startade upp verksamheten i September 2018; efter att jag gått min utbildning på Hundens Hus i Göteborg.  När jag masserar använder jag mig av klassisk massage och medicinsk laser; som är ett enastående hjälpmedel. Jag har själv erfarenhet av att jobba med hund inom bruks…