Hela Hunden

    Hela Hunden – friskvård och rehabilitering för din hund. Jag jobbar med massage; laser; balansbollsträning; laserakupunktur (akupunktur med laserljus istället för nålar) och hundsim. Jag ser till hela hunden och är även utbildad i akupressur och zonterapi för hund. Jag kommer troligtvis att kombinera flera av mina behandlingsmetoder för att uppnå bästa resultat….

Stenpirs Hundtjänster

Välkommen till Stenpirs Hundtjänster! Vi erbjuder hundkurser, privatträningar samt föreläsningar. I kursutbudet hittar du bland annat Valp- och Vardagsträningskurser, Nosework, Rallylydnad, Personspår samt olika temakurser. Vi använder oss av belöningsbaserad träning. Tillit och glädje mellan hund & ägare! 

Lilly & Gänget

Lilly Norfeldt – Hundinstruktör och hundbeteendeutredare med fokus på sociala medier och onlinekurser! Driver en av Sveriges största hundbloggar på www.hundtranarlilly.se och nickar @hundtranarlilly på IG.

Gardsby Hundservice

Kursveksamhet; workshops och föreläsningar.Mest aktiv med Nose Work; men även vardagslydnad; privatträning; coaching och problemhundskonsultation.Nu också ID-HUND och Specialsöksförare.  Träningen sker med positiv förstärkning och focus på försåelse med hunden i centrum. Det ska vara kul och tryggt för samtliga inblandade.