Hela Hunden

    Hela Hunden – friskvård och rehabilitering för din hund. Jag jobbar med massage; laser; balansbollsträning; laserakupunktur (akupunktur med laserljus istället för nålar) och hundsim. Jag ser till hela hunden och är även utbildad i akupressur och zonterapi för hund. Jag kommer troligtvis att kombinera flera av mina behandlingsmetoder för att uppnå bästa resultat….

Stenpirs Hundtjänster

  Välkommen till Stenpirs Hundtjänster! Vi erbjuder hundkurser; privatträningar samt föreläsningar. I kursutbudet hittar du bland annat Valp- och Vardagsträningskurser; Nose Work samt olika temakurser. Vi använder oss av belöningsbaserad träning. Tillit och glädje mellan hund & ägare! 

Lilly & Gänget

Lilly Norfeldt – Hundinstruktör med fokus på sociala medier och onlinekurser! Driver en av Sveriges största hundbloggar på tormarpalilly.se men går generellt under namnet HundtränarLilly på internet.

Gardsby Hundservice

Kursveksamhet; workshops och föreläsningar.Mest aktiv med Nose Work; men även vardagslydnad; privatträning; coaching och problemhundskonsultation.Nu också ID-HUND och Specialsöksförare.  Träningen sker med positiv förstärkning och focus på försåelse med hunden i centrum. Det ska vara kul och tryggt för samtliga inblandade. 

Mjuka Tassar I Halland

Mjuka Tassar I Halland finns i Tvååker; i Varbergs kommun. Jag startade upp verksamheten i September 2018; efter att jag gått min utbildning på Hundens Hus i Göteborg.  När jag masserar använder jag mig av klassisk massage och medicinsk laser; som är ett enastående hjälpmedel. Jag har själv erfarenhet av att jobba med hund inom bruks…