Medlemskap

Ett medlemskap i Sveriges hundföretagare kan endast tecknas av företag och organisationer som innehar F-skattsedel.

Leveransvillkor
Digitalt vid bekräftad betalning.

Bekräftelse
När vi har tagit emot din ansökan/betalning på vår hemsida hitta.sverigeshundforetagare.se får du inom kort en bekräftelse per e-post.

Betalningsalternativ

Sveriges hundföretagare använder Klarna som betalningsleverantör, således hanteras samtliga köp på Sveriges hundföretagare genom Klarna. Nedan följer en sammanställning av de betalningsalternativ som finns tillgängliga för köp hos oss.

För mer information om Klarnas betalningsvillkor för respektive betalningsalternativ vänligen klicka på länken Betalningsvillkor Klarna

Ditt köp genomförs omgående och ditt medlemskap träder i kraft direkt.

Väljer du faktura skickar Klarna en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna.

Vid frågor eller för reklamation är du välkommen att kontakta vårt kansli via e-post: medlem@sverigeshundforetagare.se .


Utebliven betalning vid förnyelse av medlemskap

Väljer du att inte förnya ditt medlemskap syns du inte på kartan eller i sökmotorer och får inte tillgång till de medlemsförmåner som finns i systemet och inte heller den gemensamma gruppen. Du kan ligga vilande i två år, därefter måste du återansöka om medlemskap.

Ur stadgarna:

3.1 Medlemskap och H-märkning
Medlem ska acceptera att verka i enlighet med föreningens stadgar och policy samt årligen erlägga medlemsavgift. Medlem kan endast den bli som uppfyller föreningens gällande medlemskriterier för minst en yrkesgren. En medlem kan registreras inom en eller flera av föreningen inkluderade yrkeskategorier. Dessutom krävs det att personen innehar ett registrerat företag med F-skattsedel, alternativt är anställd i företag med F-skattsedel. Ett företag kan bli H-märkt om företagets ägare eller, om det inte är möjligt, verksamhetsansvarig, är fullvärdig medlem i föreningen. Ägaren/verksamhetsansvarig ska garantera att all verksamhet inom företaget bedrivs i enlighet med föreningens stadgar och policy och tar ansvar för att all personal är införstådd med desamma. Företagets ägare erlägger årligen en premie för H-märkningen.
3.2 Medlemsavgift och årspremie för H-märkning
Medlemsavgift och årspremie för H-märkning erläggs var 12:e månad. Ny medlem som erlagt medlemsavgift och årspremie för H-märkning erläggs ny avgift samma månad efterföljande år. Storlek på medlemsavgift och årspremie för H-märkning beslutas på årsmötet.


Ångerrätt
Inom 14 dagar under förutsättning att inte förmåner använts.

Säkerhet
Genom vår betalväxelsleverantör Klarna använder vi SSL (Secure Socket Layer), ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen. Det krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren. Vår Sekretesspolicy utgör en del av dessa allmänna villkor, genom att godkänna dessa villkor godkänner du även vår Sekretesspolicy.

Betalväxeln är certifierad för PCI DSS Level 1 och lösningen är även licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCod och Verified by Visa). När du ska betala blir du därför förflyttad till en krypterad sida där betalningen sker. Ingen behandling av kortnummer sker hos eller av Sveriges hundföretagare.

Tvister och lagval

För dessa allmänna villkor ska svensk rätt tillämpas. Tvister med anledning av dessa allmänna villkor med Sveriges hundföretagare skall prövas vid Helsingborgs tingsrätt som första och enda instans.

Övrigt

Är det något du undrar över kan du alltid kontakta oss på info@sverigeshundforetagare.se